Fillers

Plastic Fantastic erbjuder fillers av märkena Restylane, Juvéderm, Teosyal och Stylage, som alla består av hyaluronsyra, ett kroppsidentiskt socker. Hyaluronsyra finns naturligt i exempelvis kroppens hud, brosk och ligament. Förr i tiden utvann man hyaluronsyra från tuppkammar och äldre personer känner ibland till ämnet som ”tuppkam”, som sprutades i leder för att minska artrosbesvär. Tillverkningen av hyaluronsyra görs idag icke-animaliskt och i laboratoriemiljö. Plastic Fantastic erbjuder enbart fillers från kända märken och leverantörer där varorna är garanterade att innehålla rätt ämnen och hålla hög kvalitet. Detta kan du som kund se genom vår certifiering. Du som kund kan känna dig trygg med att vi bara rekommenderar de fillers som svarar bäst till dina önskemål.

När man åldras förändras kroppen på olika sätt. Ett exempel är fettkuddarna i ansiktet som minskar i storlek och ändrar form och plats. Detta får till följd att kinderna blir mer påsiga (”hamsterpåsar”) och linjerna runt munnen blir djupare. Till och med skelettet ändrar form och karaktär vilket kan bli tydligt runt exempelvis ögonen. Dessa ålderstecken kan avhjälpas genom att återställa förlorad volym både ytligt och djupt. På detta sätt stör man omgivningens förmåga att åldersbestämma och man ser yngre och fräschare ut. Vanliga behandlingar i denna kategori är behandling av kindbenen, nasolabialvecken och sura mungipor. Även utfyllnad av insjunkna tinningar, behandling av mörka ringar under ögonen (’tear trough’) och behandling av rynkor på händerna är exempel på ålderskorrigerande åtgärder.

Med fillers kan en skicklig behandlare hjälpa kunden att förändra eller optimera sitt befintliga utseende. Mest känt är förstås läppförstoring men vi utför även exempelvis definition av käkbenen, kindbenen och hakan. Ett specialfall är en näsplastik med hjälp av filler där man skapar en jämn näsrygg och ger ett litet ”näslyft” när det behövs.

Majoriteten av de fillers som används innehåller lokalbedövning som gör injektionen relativt smärtfri. För dig som önskar kan man även förbehandla med smärtstillande kräm. Vid läppförstoring kan du utan extra kostnad få en tandläkarbedövning som gör behandlingen helt smärtfri. Olika fillers har olika egenskaper och vi föreslår alltid den sort som vi tror kommer ge dig som kund absolut bäst effekt.

Om du som kund har en filler som du vill ta bort kan vi erbjuda behandling med hyalas. Hyalas är ett enzym som spjälkar och löser upp hyaluronsyran i fillern så att den lätt kan transporteras bort av kroppen.

Fillers
Fillers

Kontakta oss i Malmö-området

0708-15 36 52
Polisvägen 5 A, 236 31 Höllviken
info@plasticfantastic.se

Hittar du inga tider som passar ditt schema? Behöver du komma med kort varsel? Det går nästan alltid att ordna! Ring eller maila för en bokning enligt överenskommelse!

Top