Vi erbjuder ett säkert ansiktslyft i Malmö

I takt med åren så påverkas elasticiteten i huden. Detta syns i form av rynkor, påsar, små kråkfötter vid ögonen samt genom mindre linjer. Dessutom så kan livsstilen spela en roll där allt ifrån rökning, alkohol, viktpendlande, motion och kosten har stor betydelse. Även genetiken är naturligtvis bidragande till hur huden i ansiktet skiljer sig åt mellan människor. 

Kan man påverka detta? Går det att få ett slätare, finare och mer tilltalande ansikte igen? Definitivt. Genom ett ansiktslyft så kan man släta ut alla linjer, rynkor och påsar och återigen få den ansiktshud som man vill ha – och drömmer om.  

Plastic Fantastic har specialiserat oss på ansiktslyft och vår klinik hittar du i Malmö. Vi ger dig ett piggare, ungdomligare och vackrare ansikte och vi gör detta på ett riskfritt sätt. 

Samtliga våra ansiktslyft – oavsett om det sker med botox, med hjälp av fillers, med profhilo eller med belkyra – sker på ett säkert sätt där vi först utgår från en konsultation och undersökning av dig som patient och där vi sedan ger dig rätt behandling utifrån dina unika egenskaper och förutsättningar. 

Varför du ska välja oss för ditt ansiktslyft i Malmö 

Alla behandlingar hos oss utförs av Dr Henrik Owman som är läkarutbildad vid Karolinska Sjukhuset och som har lång erfarenhet av kirurgi och kirurgiska ingrepp. Dr Henrik Owman är Medicine Doktor – Ph.D – och har bedrivit forskning – samt skrivit sin vetenskapliga avhandling – om glykosaminoglykaner. Den mest kända av dessa är hyaluronsyra – något som också är den aktiva ingrediensen i fillers. Tack vare denna expertis och kunskap så blir varje behandling säker och riskfri. 

Säkerheten först – det är en självklarhet för Plastic Fantastic. Ett ansiktslyft utfört på vår klinik i Malmö ska alltid ske med patientens säkerhet i första rummet. Vi står under tillsyn av den kommunala Miljönämnden och vi är en certifierad klinik för Restylane och Juvéderm. Dr Henrik Owman å sin sida är certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Vi har försäkring via Folksam och vår klinik finns registrerad hos IVO – Inspektion för Vård och Omsorg. 

Vi är väl medvetna om att vi är verksamma inom en bransch med ett något skamfilat rykte. Därför är det viktigt att gå i bräschen och visa att man kan utföra ansiktslyft utan att riskera skada och utsätta patienter för risker.. Plastic Fantastic är en klinik som sätter patienten och dennes säkerhet i främsta rummet. Vår kunskap, expertis och väl genomarbetade procedur inför varje behandling är det som ger det perfekta resultatet. 

Resultatet av ett ansiktslyft blir synligt osynligt

Som patient så möts du av seriositet och får ett ansiktslyft som passar din hud och dina förutsättningar. Det kommer att synas, men ändå inte: ansiktslyft utförda hos Plastic Fantastic är synliga men ändå osynliga. 

Linjer, rynkor, kråkfötter och påsar under ögonen slätas ut med hjälp av fillers, botox, belkyra eller profhilo. Resultatet blir perfekt och häpnadsväckande – men aldrig uppseendeväckande. Precis som det ska vara. 

Kontakta oss i Malmö-området

0708-15 36 52
Polisvägen 5 A, 236 31 Höllviken
info@plasticfantastic.se

Hittar du inga tider som passar ditt schema? Behöver du komma med kort varsel? Det går nästan alltid att ordna! Ring eller maila för en bokning enligt överenskommelse!

Top