Vi utför en säker näsplastik i Malmö

Näsan är ett viktigt organ för oss människor; ett sinne som ger oss varningssignaler, som ger oss njutning och som vi använder oss av dagligen. Det är också näsan som syns tydligast i ansiktet. Genom sin centrala position så tar näsan – på gott och ont – en självklar plats. Det som är extra tydligt med detta är att vi alla är olika. En del har små näsor, andra har väldigt stora sådana medan en del har näsor som är sneda, krokiga eller exempelvis uppåtpekande. Det är också av den anledningen som näsan blir så pass känslig och som är ett av de vanligaste områden för kirurgi och behandlingar. 

Väldigt många är missnöjda med formen på sina näsor och vill ändra den till en mer tilltalande sådan; en form som stämmer bättre överens med de övriga ansiktsdragen och med de egna, personliga preferenserna. Är man missnöjd på formen på sin egen näsa så kan man söka hjälp. 

Vänder du dig till Plastic Fantastic så kan vi hjälpa dig utan att du behöver, så att säga, lägga dig under kniven. Vi erbjuder nämligen näsplastik på vår klinik i Malmö. 

Varför välja näsplastik? 

Genom att använda fillers så kan man förändra näsan form utan att göra ett traditionellt ingrepp. Med fillers så kan man skapa en rakare näsa, man kan korrigera olika ojämnheter, man kan bygga upp en plattare näsa och göra den mer spetsig och man kan ge en sned näsa en upprätande effekt.

Därtill kan vi även ge dig med en en mer krokig näsa hjälp genom att jämna ut den och göra dina näsborrar både större och mindre beroende på vad du önskar. 

Fillers ger, kort sagt, oändligt massa möjligheter i att förändra formen – och funktionen, om man söker hjälp för det – på en näsa. Näsplastik är ett säkert sätt att skapa en näsa som man trivs med. 

Vi ger en säkrare näsplastik i Malmö

En näsplastik med hjälp av fillers måste ske med absolut kunskap om vilket ämne som bäst lämpar sig för behandlingen i fråga, vilken produkt som ska användas samt var man ska sätta sprutan. Fel val kan ge en oönskad effekt och ett sämre resultat. 

Näsplastik med fillers är ansett som den absolut svåraste behandlingen och därför kan vi inte nog poängtera vikten av erfarenhet och kunskap hos behandlaren samt kännedom om produkterna som används. 

Vi erbjuder dig den säkraste näsplastiken. Det kan vi säga utan att skryta och där vi istället kan peka på mannen som utför behandlingar hos oss. Dr Henrik Owman som är utbildad vid Karolinska Institutet och som är Ph:D – Medicine Doktor – och som forskat på – samt skrivit sin vetenskapliga avhandling om – glykosaminoglykaner. Vad är då det? Ett exempel på en glykosaminoglykan är Hyaluronsyra, något som råkar vara den aktiva ingrediensen i Fillers. Dr Henrik Owman är certifierad av Estetiska Injektionsrådet och vår klinik i Malmö är en certifierad Juvéderm och Restylaneklinik. Juvéderm och Restylane är världsledande producenter av Fillers. 

Allt detta innebär att du som är i behov av näsplastik får en behandling i absoluta världsklass där det färdiga resultatet möter dina förväntningar och där din egen säkerhet sätts i första rummet. Vi skapar den näsa du drömmer om och vi gör det på ett säkert, smidigt och riskfritt sätt. Välkommen till Plastic Fantastic.

Kontakta oss i Malmö-området

0708-15 36 52
Polisvägen 5 A, 236 31 Höllviken
info@plasticfantastic.se

Hittar du inga tider som passar ditt schema? Behöver du komma med kort varsel? Det går nästan alltid att ordna! Ring eller maila för en bokning enligt överenskommelse!

Top