Vi utför säkra ögonbrynslyft i Malmö

Ögonen brukar kallas för själens spegel. Det är ingen slump att vi tittar varandra i ögonen då vi samtalar eller träffar nya människor. Ögonen säger sanningen om vilka vi är, hur vi mår och de förmedlar på ett tydligare sätt vad vi säger. Men, vad händer om sanningen ljuger? Ögonen är även ett av de områden i ansiktet där åldrande syns som allra tydligast och där konsekvenserna av våra livsstil ofta markeras på ett tydligt sätt. 

Rynkor, kråkfötter, påsar under ögonen, hängande ögonlock och mörka ringar som mutar in området. Allt detta kan synas som en följd av att man blir äldre eller av att man exempelvis röker, dricker alkohol, motionerar sämre, intar en mindre näringsrik kost eller där den egna genetiken spelar in. 

Plastic Fantastic kan hjälpa dig att återigen få de ögon du vill visa upp för omvärlden. Genom att besöka vår klinik i Malmö och låta oss utföra ett ögonbrynslyft så kommer du att se piggare, yngre och gladare ut. Ett ögonbrynslyft ger dig möjligheten att låta dig förmedla exakt den bild av dig som du vill ge andra. Det första intrycket baseras ofta på ögonkontakten – vilket blir ditt första intryck? Låt Plastic Fantastic göra detta till ett perfekt sådant. 

Boka tid för ett ögonbrynslyft hos oss

Alla behandlingar hos oss utförs av Dr Henrik Owman – läkarutbildad vid Karolinska Institutet och Ph.D – Medicine Doktor – som forskat på, och skrivit sin avhandling om, glykosaminoglykaner. Ett exempel på en sådan är den aktiva ingredienser i fillers – nämligen hyaluronsyra. 

Fillers är en av de behandlingar vi erbjuder i samband med ögonbrynslyft och en annan modell som ofta väljs är botox. Plastic Fantastic kan även – som en av de första klinikerna i Sverige – erbjuda behandlingar med produkten Profhilo som kan kombineras – och komplettera – med botox och/eller fillers. 

Vi utför inga behandlingar utan en ordentlig konsultation med dig som patient. Varför vill du utföra ett ögonbrynslyft, finns det några bakomliggande orsaker som kanske bäst behandlas någon annanstans? Vi samtalar och hittar alltid den bästa – och säkraste – lösningen för våra patienter. Naturligtvis så sker även en omfattande undersökning innan behandling också. Ett ögonbrynslyft är något som kan göra skillnad och som kan öka ditt självförtroende och ge en bättre trivsel med dig själv. Vi har kunskapen, expertisen och verktygen för att öppna dörrarna till nya möjligheter för dig. Boka en tid på vår klinik i Malmö idag så påbörjar vi processen med att förvandla dig.

Kontakta oss i Malmö-området

0708-15 36 52
Polisvägen 5 A, 236 31 Höllviken
info@plasticfantastic.se

Hittar du inga tider som passar ditt schema? Behöver du komma med kort varsel? Det går nästan alltid att ordna! Ring eller maila för en bokning enligt överenskommelse!

Top