Profhilo Malmö

Vad är Profhilo?

Profhilo är en revolutionerande produkt på marknaden. Det är inte en filler och inte en skinbooster, utan något helt eget och unikt. Utomlands benämns behandling med Profhilo som “the non-surgical facelift”. Produkten är inte krosslinkad med sammanbundna molekyler, vilket innebär att hyaluronsyran flyter ut under huden där molekylerna drar till sig fukt. Resultatet blir en stramare, jämnare, slätare och mer återfuktad hudstruktur.  Profhilo har dessutom en remodellerande effekt på åldrande vävnad som tappat sin spänst och börjat bli slapp. Med 64 mg hyaluronsyra per 2 ml-spruta har Profhilo en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (jämfört med vanliga fillers som ofta ligger på < 15 mg per spruta).

Hur används Profhilo?

Vanligaste behandlingsområdet är nedre ansiktshalvan men även pannan, kråksparkarna, halsen, dekolletaget och händerna är lämpliga zoner. En normal uppstart innefattar 2 besök med företrädesvis 4-6 veckors mellanrum. Vid varje besök ges 2 ml Profhilo (en spruta) på 10 specifika punkter per behandlingsområde. Hyaluronsyran bryts med tiden ner successivt av kroppens naturliga processer. Därför rekommenderas en ny underhållsbehandling med en enkel spruta var 6-12 månader beroende på individuell hudtyp. Notera att om huden är illa åtgången kan det behövas fler än 2 behandlingar som uppstart. Vid behandling av händerna behövs en hel spruta Profhilo per hand!

Profhilo ger utmärkta resultat när den används som enda behandling men kan också med fördel kombineras med andra estetiska behandlingar såsom botox, fillers och peeling.

Profhilo-product

Kontakta oss i Malmö-området för Profhilo

0708-15 36 52
Polisvägen 5 A, 236 31 Höllviken
info@plasticfantastic.se

Hittar du inga tider som passar ditt schema? Behöver du komma med kort varsel? Det går nästan alltid att ordna! Ring eller maila för en bokning enligt överenskommelse!

Top