Vi är din skönhetsklinik i Malmö

Plastic Fantastic är en mångsidig skönhetsklinik i Malmö som arbetar annorlunda än vad många svenska – och utländska – konkurrenter gör. Vi arbetar enbart med de bästa produkterna på marknaden och oavsett vilken typ av behandling det handlar om så sätter vi alltid patienten i första rummet. 

Det innebär att du som patient dels ska få ett perfekt resultat utifrån dina unika egenskaper och dina förutsättningar. Dels så ska behandlingen vara säker. Som en skönhetsklinik registrerad hos IVO – Inspektion för Vård & Omsorg – så har vi ett ansvar. Vi står även under tillsyn av den kommunala Miljönämnden och vi är en certifierad behandlare av både Restylane och Juvéderm – två av marknadens starkaste aktörer för fillers. 

Behandlingarna utförs av Dr Henrik Owman

Samtliga våra behandlingar och ingrepp utförs av Dr Henrik Owman som är certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Utöver detta så är även följande något som är utmärkande med Dr Henrik Owman och starka skäl till varför du ska välja vår skönhetsklinik i Malmö för din framtida behandling: 

  • Utbildad vid Karolinska Institutet. 
  • Dubbelspecialist med mångårig kirurgisk erfarenhet bakom sig.
  • Forskat på Glykosaminoglykaner. Något som han även skrivit sin avhandling om. Ett exempel på glykosaminoglykaner är Hyaluronsyra – det är det ämne som finns i Fillers och som vi erbjuder vid några av våra behandlingar. 
  • Medicine Doktor – Ph.D. 

Dr Henrik Owman är en av de mest respekterade – och mest erfarna – läkare som finns i branschen. Det arbete han lägger ner gör skillnad och detta oavsett om det handlar om ett ansiktslyft, behandling mot hyperhidros, en läppförstoring, om näsplastik eller om att släta ut huden vid dekolletaget eller din fina huden vid ögonen. 

Alla behandlingar och alla patienter tas emot med samma respekt, omtanke och allvar. Plastic Fantastic kan göra stor skillnad för dig i din vardag. Rätt behandling kan ge dig självförtroende och ta fram den skönhet som du vill ska vara framträdande hos dig. 

Vi ger dig ett lyft! 

Oavsett vilken behandling du väljer – botox, fillers, belkyra, profhilo – eller vilket område som ska behandlas så är det viktigt att behandlingen i fråga är rätt för dig. Alla har olika förutsättningar och olika typer av hud. Därför är den initiala undersökningen och konsultationen viktig. Vi går tillsammans igenom dina förväntningar, vilka problem du har samt om det finns några medicinska hinder för att utföra en behandling. 

Ett perfekt resultat går att kombinera med ett större säkerhetstänk och vi ska alltid erbjuda dig som patient säkrast möjliga behandling. Plastic Fantastic är en modern skönhetsklinik i Malmö som använder de bästa produkterna på marknaden, som har utbildad och erfaren personal och som alltid ser till våra kunders förväntningar – utan att ta risker. 

En behandling av oss ska synas – men den ska synas på rätt sätt. Vi anser att exempelvis en behandling med botox ska ge dig en slät, vacker och fräschare hy. Det ska inte synas annat sätt än så. Vi hjälper dig att ta fram din skönhet igen. Välkommen till Plastic Fantastic.

Kontakta oss i Malmö-området

0708-15 36 52
Polisvägen 5 A, 236 31 Höllviken
info@plasticfantastic.se

Hittar du inga tider som passar ditt schema? Behöver du komma med kort varsel? Det går nästan alltid att ordna! Ring eller maila för en bokning enligt överenskommelse!

Top